logo-yzcontent
Service

Reiniging afzuigroosters/inductie-units

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua laboris.

Reiniging van afzuigroosters en inductie units

Heeft u in uw kantoor luchtroosters? Dan moeten deze minimaal jaarlijks gereinigd worden om te gezondheid van uw personeel te waarborgen. Schone luchtroosters zorgen tevens voor een lager ziekteverzuim – geen irritatie aan de huid, ogen of luchtwegen.

YZ Content schoonmaak  komt graag de vuilheidsgraad van uw luchtfilters en luchtroosters beoordelen en biedt u vervolgens een oplossing op maat voor uw verschillende roosters.

De meeste vormen van vervuiling zijn met het blote oog goed zichtbaar, maar de belastende vervuiling voor de gezondheid schuilt voornamelijk in het “onzichtbare” vuil.

Voorbeelden hiervan zijn: schimmels, deze kunnen schuilen binnen de kap van de luchtroosters, daarmee onzichtbaar voor het oog zonder deze roosters open te schroeven, maar des te gevaarlijker als de vervuilingsgraad hoger wordt.

U kunt zich indenken dat het werken onder een vervuild rooster het ziekteverzuim van uw werknemers kan verhogen en kan leiden tot luchtweginfecties.

YZ Content schoonmaak komt graag langs op uw locatie om te luchtroosters te inspecteren en met u een plan op de stellen om de reiniging optimaal voor u uit te voeren.